Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
NMB Technologies Corp.
NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp., NMB Technologies Corporation
Αίτηση φόρμας προσφοράς
Ταξινόμηση
12
Προϊόντα
2,703
Αυξήσουν
416

Περιγραφή

- NMB Technologies Corp. με έδρα το Novi, Michigan, η NMB Technologies Corporation ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1968 ως τμήμα πωλήσεων και εμπορίας της μητρικής της εταιρείας, Minebea Co., Ltd.
Από την αρχή, η NMB έχει πιστέψει στη δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με τους πελάτες μας. Αυτή η δέσμευση προς τους πελάτες μας αποδεικνύεται με τη διάθεση τοπικών μηχανικών εφαρμογών, έμπειρων άμεσων πωλήσεων και με συνεργασίες με διανομείς παγκόσμιας κλάσης και τοπικούς αντιπροσώπους που γνωρίζουν τα προϊόντα μας και την ποιότητά τους μέσα από έξω.
Ως μέρος του ομίλου εταιρειών Minebea, η NMB Technologies Corporation τοποθετεί μια παγκόσμια παραγωγική δύναμη στα χέρια των πελατών μας. Με την Ε & Α και τις εγκαταστάσεις παραγωγής που βρίσκονται στην Ταϊλάνδη, την Καμπότζη, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και πάνω από 60.000 άτομα απασχολούνται παγκοσμίως, ο όμιλος εταιρειών NMB / Minebea παραμένει παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού -μηχανικά εξαρτήματα.
Στη NMB, η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας μας υποχρεώνει να προστατεύουμε την αλυσίδα εφοδιασμού, να αυξάνουμε την αποδοτικότητα του κόστους και να διατηρούμε την ποιότητα στα υψηλότερα πρότυπα. Η ποιότητα των ανθρώπων μας, η ποιότητα στις υπηρεσίες μας και η ποιότητα στα προϊόντα μας εξακολουθούν να αποτελούν το κύριο συστατικό στοιχείο μας.

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Διακόπτες
Διακόπτες ελκτικοί
Διακόπτες
Διακόπτες μπουτόν
Ηλεκτρικού ρεύματος - εξωτερικές/εσωτερικές (Off-B
LED οδηγούς
Αξεσουάρ
Οπτοηλεκτρονική
Φωτισμού LED - στάχυα, κινητήρες, μονάδες
Κινητήρες, σωληνοειδή, πρόγραμμα οδήγησης σανίδες/
Κινητήρες stepper
Κινητήρες - εναλλασσόμενου Ρεύματος, DC
Ανεμιστήρες, θερμική διαχείριση
Ανεμιστήρες - Αξεσουάρ - Κορδόνια ανεμιστήρων
Ανεμιστήρες - δάχτυλο φρουρούς, φίλτρα & μανίκ
Ανεμιστήρες DC
Ανεμιστήρες AC