Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Νέα
Ο Mentor εντάσσεται στο Nano 2022 καθώς η Γαλλία επικεντρώνεται στη μικροηλεκτρονική

Ο Mentor εντάσσεται στο Nano 2022 καθώς η Γαλλία επικεντρώνεται στη μικροηλεκτρονική

2020-11-18

Μηχανική εκμάθηση με τεχνολογία και τεχνολογία Ανθρώπινο κεφάλι (προφίλ) με πλακέτα εγκεφάλου στο εσωτερικό και λογότυπο Machine Learning. Επιλεκτική εστίαση

Η Mentor θα συνεργαστεί με την STMicroelectronics, ένα άλλο μέλος του Nano 2022, για την παροχή σχεδιασμού και επαλήθευσης για τσιπ χαμηλής ισχύος, ημιαγωγούς ισχύος και άλλες αρχιτεκτονικές κυκλωμάτων που χρειάζονται γρήγορους, ακριβείς και προσομοιωτές κυκλώματος υψηλής χωρητικότητας για κυκλώματα προ-διάταξης και μετά τη διάταξη. Οι δύο εταιρείες έχουν ιστορικό συνεργασίας, με το ST Bulk CMOS, FDSOI, αναλογικό και RF, ενσωματωμένο μη πτητικό, απεικόνιση και διπολικό CMOS-DMOS ή BCD και άλλες τεχνολογίες. Η επαλήθευση κυκλώματος νανομέτρου της Mentor Analog FastSPICE Platform και το λογισμικό Eldo με κεντρικό αναλογικό κάλυμμα καλύπτουν όλους τους τύπους και τις τεχνολογίες κυκλωμάτων στο πρόγραμμα Nano 2022.

Η συνεργασία Mentor-ST θα περιλαμβάνει επίσης το χαρακτηρισμό των τυπικών κελιών, I / Os και αναμνήσεων. Αυτή η εργασία μπορεί να δημιουργήσει εμπόδιο στην παραγωγή, λέει ο Mentor, καθώς χαρακτηρίζει πλατφόρμες πυριτίου με εκατοντάδες κελιά και αρκετές εκατοντάδες μεταβλητές διεργασίας, τάσης και θερμοκρασίας (PVT) μπορούν να καταναλώσουν χιλιάδες CPU για εβδομάδες, εκτελώντας εκατομμύρια προσομοιώσεις SPICE. Το Solido Characterization Software Suite της Mentor, είναι ένα εργαλείο μηχανοκίνητης μάθησης που αυξάνει την απόδοση ενώ παράγει ακριβή αρχεία και στατιστικά δεδομένα Liberty, λέει η εταιρεία. Παρέχει επίσης εργαλεία και μια διεπαφή χρήστη με επίκεντρο τον σχεδιαστή για την επαλήθευση των αρχείων Liberty. Νέες τεχνικές ενίσχυσης-μάθησης μπορούν να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος για την προώθηση του χαρακτηρισμού.

Καυτές πληροφορίες

Διακόπτης 2: 1 MIPI για 2x δεδομένα + 1x ρολόι D-PHY ή 2x C-PHY
Ονομάζεται PI3WVR628, είναι ένας εξαναλικός μονοπολικός δι...
Η διαστημική διοίκηση RAF θα δημιουργηθεί, ξεκινώντας στη Σκωτία
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη δαπάνη των 24,1 δισ. Λιρών, ...
HV DC από ξηρά, αέρα και θάλασσα
Τα τροφοδοτικά υψηλής τάσης 3kW (HV) DC προσφέρουν είσοδο 90...
Η AAC Clyde Space UK υπογράφει συμφωνία για 10 δορυφόρους xSPANCION χτισμένους στη Γλασκώβη
Οι μικροί δορυφόροι θα κατασκευαστούν ως μέρος ενός νέ...
Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο: βύσμα βήματος 60Α 8,5 mm
Αυτό σημαίνει ότι εφαρμογές όπως η φόρτιση της μπαταρί...