Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Micro-Semiconductor.com

Το Micro-Semiconductor.com είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός προμηθειών που παρέχει επαγγελματικές, αποτελεσματικές λύσεις προμηθειών σε μεγάλους κατασκευαστές OEM και συμβολαίων παγκοσμίως. Ειδικευόμαστε στον εντοπισμό συσκευών Hard to Find, ξεπερασμένου, τέλους ζωής, κατανεμημένων και μεγάλου χρόνου.

Εφαρμογές

Με την υποστήριξη Micro-Semiconductor.com χτυπάτε το σημάδι

Κάθε πελάτης που εξυπηρετούμε, με τη σειρά του, ψάχνει να εξυπηρετεί πελάτες σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας στις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες που προτείνουμε να υποστηρίξουμε το όραμά σας. Η ομάδα μας προσφέρει άμεση, προσωπική εμπειρία στο ευρύ φάσμα εφαρμογών αγοράς που καλύπτουμε και είμαστε ειδικοί στη δημιουργία εφαρμογών που ταιριάζουν. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ταιριάζουν με τα επίπεδα απόδοσης, τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τις κανονιστικές απαιτήσεις και τα βιομηχανικά πρότυπα ειδικά για κάθε αγορά στην οποία συμμετέχουμε.

Το Micro-Semiconductor.com βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή του εντοπισμού και των κορυφαίων πελατών που θέλουν να αξιοποιήσουν τις αναδυόμενες αγορές. Βλέπουμε στον ορίζοντα για να είμαστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων για το πού κατευθύνονται οι αγορές.
Μερικές από τις μεγαλύτερες αγορές που υποστηρίζουμε βρίσκονται παρακάτω μαζί με εφαρμογές που καλύπτουν πολλές αγορές:
Αεροδιαστημική και άμυνα, Αυτοκίνητο και μεταφορά, Επικοινωνίες, Ενσωματωμένο όραμα, Ενέργεια, Υγειονομική περίθαλψη, Αυτοματισμοί οικιακού και κτιρίου, Βιομηχανικοί, Φωτισμός, Ασφάλεια και επιτήρηση, Φορά

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε πάντα συνεπείς από το 2003, αφοσιωμένοι στο να βοηθούμε τους πελάτες μας να βρίσκουν γρήγορα και με ακρίβεια δύσκολο να βρει, ξεπερασμένο, Τέλος ζωής, να έχει εκχωρηθεί και μεγάλο χρονικό διάστημα και να αποκτά αυθεντικά νέα και αυθεντικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καταλαβαίνουμε βαθιά ότι η δυσκολία προμήθειας ξεπερασμένων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Οι αγοραστές θα πρέπει πάντα να ξοδεύουν έως και το 60% του χρόνου προμηθειών τους, διπλάσιο από την εύρεση συμβατικών ανταλλακτικών. Με βάση αυτήν την πρόκληση, η Micro-Semiconductor.com βελτιστοποιεί με συνέπεια το απόθεμα αποθεμάτων μας και ένα παγκόσμιο δίκτυο προμηθευτών για τη μείωση των κύκλων προμηθειών σας, τη μείωση του κόστους συναλλαγής και την παροχή ποιοτικών ηλεκτρονικών εξαρτημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σήμερα, το απόθεμα στην αποθήκη μας είναι πάνω από 1.000.000 SKU, χωριστά αποθηκευμένο και συντηρημένο σε μια προστατευόμενη από ESD εγκατάσταση - Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν οι εταιρείες δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις τους μέσω των κανονικών καναλιών franchise, στρέφονται στο Micro-Semiconductor.com για άμεσες λύσεις.

Ως διαδικτυακό σούπερ μάρκετ που εστιάζει στον πελάτη, βελτιώνουμε συνεχώς την υπηρεσία μας, δημιουργώντας μια εξανθρωπισμένη πλατφόρμα για τους πελάτες (από την καλύτερη μηχανή αναζήτησης και ηλεκτρονικών προμηθειών στην κατηγορία, άφθονες και ενημερωμένες πληροφορίες προϊόντων, έως 24ωρη υπηρεσία) , όπου οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε απόθεμα ασφαλείας έτοιμο για αποστολή και να ολοκληρώσουν τις προμήθειες εύκολα με λίγα γρήγορα κλικ, αντί να καλούν φρικτά πηγές από όλο τον κόσμο για ανταλλακτικά. Ταυτόχρονα, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση της εταιρείας σας. Είτε χρειάζεστε κασέτα και τροχαλία, προγραμματισμός εξαρτημάτων ή κατασκευή συμβολαίων μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Όλες οι υπηρεσίες μας προστιθέμενης αξίας πραγματοποιούνται σε μια από τις συμμορφούμενες με την ESD αποθήκες μας και πραγματοποιούνται από άριστα εκπαιδευμένους (από τον οργανισμό SMTA & IPC) και έμπειρους τεχνικούς.

Ταυτόχρονα, η Micro-Semiconductor.com αφιερώνεται σε συνεργασία με τους πελάτες της για την παροχή των βέλτιστων, οικονομικά αποδοτικών, εναλλακτικών λύσεων και υπηρεσιών που χρειάζεται ο πελάτης , προσφέρει ολοκληρωμένη ανάλυση κινδύνου για να βοηθήσει τον OEM να βελτιστοποιήσει την αλυσίδα εφοδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη τους μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους και στόχους. χρειάζεστε εναλλακτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ανάλυσης κινδύνων

Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε παγκοσμίως και να επικεντρωθούμε στην παροχή της ευρύτερης επιλογής ηλεκτρονικών ανταλλακτικών, μέσω της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών, των υπηρεσιών, των προϊόντων και των ανθρώπων μας, επιμένοντας στην επιχειρηματική μας φιλοσοφία με γνώμονα την καινοτομία , ικανοποιητικούς και εκπληκτικούς πελάτες με την αριστεία εξυπηρέτησης πελατών, την ακρίβεια των παραγγελιών και την έγκαιρη παράδοση.

Γιατί αγοράζετε από εμάς;

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα.
Περισσότεροι από 1.000.000 αριθμοί ανταλλακτικών σε στοκ για άμεση παράδοση Με 6+ εκατομμύρια διαθέσιμα στοιχεία γραμμής ηλεκτρονικά εξαρτήματα σε Micro-Semiconductor.com. Το αποτελεσματικό μας διαδικτυακό περιβάλλον προμηθειών εξασφαλίζει χαμηλότερο κόστος συναλλαγής.
Λάβετε μια προσφορά

Τι πουλάμε

Επωνυμία Advantage: Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Lattice, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim Integrated, Cypress, Fairchild, ON Semiconductor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX, Συνδεσιμότητα TE και άλλα ..

Επικοινωνήστε μαζί μας

Micro-Semiconductor.com