Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
ERP Power
ERP Power
Ταξινόμηση
5
Προϊόντα
337
Αυξήσουν
15

Περιγραφή

- Ιδρύθηκε το 2004, το ERP σχεδιάζει και κατασκευάζει ενεργειακά αποδοτικές ηλεκτρονικές μονάδες οδήγησης LED για αρχιτεκτονικές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Τα μικρά, αλλά ισχυρά, προϊόντα ERP προσφέρουν έναν κορυφαίο συνδυασμό μικρού μεγέθους, ενσωματωμένης ευφυΐας, εκτεταμένης συμβατότητας με χαμηλό φωτισμό και υψηλής απόδοσης με ανταγωνιστικό κόστος. Με έδρα το Moorpark, CA, η ERP διαθέτει και διαθέτει τη δική της μονάδα παραγωγής πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, για να διασφαλίζει την ποιότητα του σχεδιασμού, την προμήθεια, την παραγωγή και τις δοκιμές.
Οι οδηγοί οδηγήσεων της ERP Power είναι μικροί, έξυπνοι και αποτελεσματικοί. Η υψηλή πυκνότητα ισχύος των οδηγών ERP έχει ως αποτέλεσμα τα μεγέθη τροφοδοσίας που είναι 20 +% μικρότερα από τον ανταγωνισμό μας. Το μικρό μέγεθος δίνει στους ηλεκτρομηχανικούς μηχανικούς την ευελιξία να σχεδιάζουν βραβευμένα, δημιουργικά φωτιστικά χωρίς ανησυχία για το μέγεθος της τροφοδοσίας. Είμαστε τυχεροί που είμαστε η δύναμη μέσα σε πολλά από τα κορυφαία φωτιστικά της βιομηχανίας.
Το ERP πιστεύει ότι οι οδηγοί οδηγήσεων είναι το έξυπνο μέρος για την ενσωμάτωση πληροφοριών για τους ελέγχους φωτισμού για τη διαχείριση της ατμόσφαιρας και τη βελτιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας. Οι οδηγοί ERP είναι προγραμματιζόμενοι για την εξοικονόμηση απόδοσης της αλυσίδας εφοδιασμού για τους πελάτες μας, επιτρέποντας τη χρήση μιας ενιαίας τροφοδοσίας μέσω πολλαπλών σχεδίων φωτισμού προσαρμόζοντας τις παραμέτρους εξόδου σε συγκεκριμένες απαιτήσεις συστοιχιών LED. Πέρα από τον φωτισμό - οι οδηγοί ERP μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με διάφορους αισθητήρες - μέσω ενσύρματων ή ασύρματων συνδέσεων - που λειτουργούν ως σπονδυλική στήλη για πρόσβαση σε εφαρμογές Internet of Things (IoT). Το ονομάζουμε Διαδίκτυο των Φώτων.

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Προστασία κυκλώματος
Αντικεραυνική προστασία
Ηλεκτρικού ρεύματος - εξωτερικές/εσωτερικές (Off-B
LED οδηγούς
Αξεσουάρ
AC DC μετατροπείς
Μετασχηματιστές
Μετασχηματιστές απομόνωσης και αυτομετασχηματιστές