Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
Swissbit
Swissbit

Swissbit

Swissbit, Swissbit NA Inc
Αίτηση φόρμας προσφοράς
Ταξινόμηση
6
Προϊόντα
943
Αυξήσουν
354

Περιγραφή

Με έδρα το Bronschhofen της Ελβετίας, η Swissbit AG είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη μονάδα DRAM και κατασκευαστής αποθήκευσης Flash στην Ευρώπη. Η Swissbit είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία που παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας μνήμης στις αγορές βιομηχανικών, ενσωματωμένων, τηλεπικοινωνιακών, στρατιωτικών, αυτοκινητοβιομηχανιών και αεροδιαστημικής. Η Swissbit δημιουργήθηκε από εξαγορά διαχείρισης από την Siemens Memory Products το 2001 και έχει πάνω από 18 χρόνια συνδυασμένης γνώσης και εμπειρίας στη βιομηχανία μνήμης. Η δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών και ανταγωνιστική τιμολόγηση είναι αυτό που επιτρέπει στους πελάτες και στους συνεργάτες μας να απολαμβάνουν μια συνεχή πηγή προμήθειας και δέσμευσης προϊόντων για τις προηγούμενες, τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις τους.
Η Swissbit προσπαθεί να δημιουργήσει καινοτόμες τεχνολογίες για μελλοντικές ευκαιρίες στην αγορά χρησιμοποιώντας μια εξειδικευμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων στο εσωτερικό της επιχείρησης. Η Swissbit διατηρεί ένα πλεονέκτημα μάρκετινγκ, συνεχίζοντας να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα μνήμης παγκόσμιας κλάσης και παρέχοντας στους πελάτες τόσο υψηλή αξία όσο και χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας που επιτυγχάνονται μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών και διαδικασιών.
Με εγκαταστάσεις Ε & Α τόσο στην Ελβετία όσο και στη Γερμανία, το 100% του χαρτοφυλακίου προϊόντων κατασκευάζεται και δοκιμάζεται στη Γερμανία. Εκτός από τις συσκευές, η Swissbit προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και επιλογές που περιλαμβάνουν λογισμικό παρακολούθησης λογισμικού καθόλη τη διάρκεια ζωής, προγραμματισμό SPD προσαρμοσμένο, συμβατική επίστρωση και ιδιόκτητες λύσεις απόσβεσης θερμότητας. Ο συνδυασμός καινοτόμων τεχνολογιών, μια έμπειρη ομάδα παραγωγής και δοκιμαστικές διεργασίες επιτρέπει στην Swissbit να βρει εξειδικευμένες λύσεις για τους πελάτες της.

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Ολοκληρωμένα κυκλώματα (ICs)
Μνήμη
Κάρτες μνήμης, μονάδες
Οι μονάδες Flash USB
Μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD)
Κάρτες μνήμης
Μνήμη - ενότητες
Ανάπτυξη διοικητικών συμβουλίων, εξαρτήσεις, προγρ
Λογισμικό, υπηρεσίες