Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
TechNexion
TechNexion
Ταξινόμηση
6
Προϊόντα
260
Αυξήσουν
139

Περιγραφή

- Η TechNexion είναι ένας κορυφαίος πάροχος "Ενσωματωμένης Λύσης", σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας συστήματα επεξεργασίας αιχμής. Υποστηριζόμενη από έμπειρους μηχανικούς και ειδικούς προϊόντων, η τεχνογνωσία μας εστιάζεται στη δημιουργία και δοκιμή ενσωματωμένων συστημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν στην ασφάλεια δικτύων, στο εργοστάσιο αυτοματισμού, στον ιατρικό εξοπλισμό, στις εφαρμογές streaming media και σε άλλους βιομηχανικούς τομείς.
Η TechNexion παρέχει ένα ευρύ φάσμα ενσωματωμένων αρθρωτών λύσεων σε κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της αυτοματοποίησης και ελέγχου διαδικασιών ODM / OEM, τυχερών παιχνιδιών, ψηφιακής σήμανσης, ροής πολυμέσων και διαφήμισης, επικοινωνιών, δικτύων επικοινωνίας και ασφάλειας.
Τα προϊόντα της TechNexion περιλαμβάνουν λειτουργίες System-on-Modules, πίνακες φορέων, ενσωματωμένα συστήματα και λύσεις ενιαίας πλακέτας που υποστηρίζονται από αξεπέραστη ανοιχτή τεκμηρίωση υλικού και λογισμικό opensource.
Το TechNexion είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με ISO-9001 και ISO-14001, είναι ένας συνεργάτης της Freescale και ιδρυτικό μέλος του προτύπου EDM (Embedded Design Modules).

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Οπτοηλεκτρονική
Εμφάνιση μονάδων - LCD, OLED, γραφικό
Αξεσουάρ
Βιομηχανικοί έλεγχοι
Διεπαφή ανθρώπου-μηχανής (HMI)
Ανάπτυξη διοικητικών συμβουλίων, εξαρτήσεις, προγρ
Αξιολόγηση σανίδες - ενσωματωμένο - MCU, DSP
Ενσωματωμένα υπολογιστές
Ενιαίοι υπολογιστές πινάκων (SBCs)
Αξεσουάρ