Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
Varitronix International Ltd.
Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd.

Varitronix International Ltd., Varitronix
Αίτηση φόρμας προσφοράς
Ταξινόμηση
5
Προϊόντα
196
Αυξήσουν
86

Περιγραφή

- ιδρύθηκε το 1978 από μια ομάδα ακαδημαϊκών από τα πανεπιστήμια του Χονγκ Κονγκ, η Varitronix Ltd. έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές οθονών υγρών κρυστάλλων (LCD) παγκοσμίως. Η αποφασιστικότητα για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας καθώς και ένα προϊόν υψηλής ποιότητας έδειξε ότι η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά μέχρι το 1991, όταν η συνδεδεμένη εταιρεία χαρτοφυλακίου μας, η Varitronix International Limited, ξεκίνησε με επιτυχία στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.
Από την αρχή, η Varitronix είναι μια εταιρεία με έδρα την έρευνα, που συνεργάζεται με πελάτες για την ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων LCD για ένα ευρύ φάσμα αγορών, συμπεριλαμβανομένων εξελιγμένων εμπορικών, βιομηχανικών, ιατρικών και στρατιωτικών προϊόντων απεικόνισης. Αυτά τα προϊόντα κυμαίνονται από απλές οθόνες LCD έως ολοκληρωμένες συναρμολογήσεις κλειστού τύπου για πολλούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές OEM παγκοσμίως. Η έμφαση στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας ήταν καθοριστική για την Varitronix με την πιστοποίηση ISO 9001 το Μάρτιο του 1995.
Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει: Standard & Custom Graphic, Dot-Matrix, γυαλί LCD, μονάδες και συστήματα με το κλειδί στο χέρι. Προσφέρουμε τις τελευταίες τεχνολογίες: Twisted-Nematic (TN), High-Twist (HTN), Super-Twist (STN), Extended-Temp. STN, μαύρο και άσπρο STN με αντιστάθμιση φιλμ, διπλό STN, Guest-Host, Heilmeier Display και οθόνη αφής.

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Αισθητήρες, Μορφοτροπείς
Αισθητήρες θερμότητας - θερμίστορ NTC
Οπτοηλεκτρονική
Εμφάνιση μονάδων - LCD, OLED, γραφικό
Ενότητες οθόνη - LCD, OLED χαρακτήρα και αριθμητικ
Αξεσουάρ
Ανάπτυξη διοικητικών συμβουλίων, εξαρτήσεις, προγρ
Αξιολόγηση και επίδειξη σανίδες και εξαρτήσεις