Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
VersaLogic Corporation
VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation

VersaLogic Corporation
Αίτηση φόρμας προσφοράς
Ταξινόμηση
6
Προϊόντα
540
Αυξήσουν
437

Περιγραφή

- Η οικοδόμηση της φήμης της σε προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας και ανώτερη εξυπηρέτηση, η 35χρονη ιστορία της συνέπειας έχει κερδίσει τη φήμη της VersaLogic που είναι η πιο αξιόπιστη εταιρία υπολογιστών ενσωματωμένη στον κλάδο. Η VersaLogic παραδίδει σύγχρονους ενσωματωμένους υπολογιστές σε συνδυασμό με εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη για κρίσιμες αγορές όπως η ιατρική και η αμυντική βιομηχανία.
Η επιτυχία του έργου σας εξαρτάται από έναν ενσωματωμένο υπολογιστή; Μάθετε γιατί οι ΚΑΕ σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την VersaLogic για να είναι μέσα στις πιο σημαντικές μηχανές και συσκευές τους.
Η VersaLogic προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπολογιστών Single Board (SBC). Αυτοί οι αυτοτελείς υπολογιστές είναι ισοδύναμοι με έναν υπολογιστή γραφείου, αλλά σε μικρότερο, πιο ανθεκτικό και αξιόπιστο πακέτο. Οι περισσότεροι διαθέτουν τυποποιημένες εισόδους και εξόδους, όπως πληκτρολόγιο, USB, βίντεο, Ethernet και πολλά άλλα.
Οι ενσωματωμένοι υπολογιστές της VersaLogic έχουν σχεδιαστεί για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Από εξαιρετικά μικρά (μεγέθη πιστωτικών καρτών) έως βιομηχανικά πρότυπα PC / 104 και EBX μεγέθους πλακέτες, οι υπολογιστές τους συμβατοί με x86 χρησιμοποιούνται κάθε φορά που η αξιοπιστία μετράει. Ευδοκιμούν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των ακραίων θερμοκρασιών (-40 έως + 85C), των κραδασμών, των κραδασμών και της υγρασίας.
Όλοι οι υπολογιστές VersaLogic είναι συμβατοί με το x86, χρησιμοποιούν τυπικά λειτουργικά συστήματα Windows ή Linux και τα οικεία εργαλεία ανάπτυξης για τη δημιουργία εφαρμογών. Χρησιμοποιείται για κρίσιμα έργα στον τομέα της ιατρικής, της άμυνας, της αεροδιαστημικής και του βιομηχανικού αυτοματισμού. Η VersaLogic στέκεται πίσω από κάθε πλακέτα που πωλεί και υποστηρίζει με βραβευμένες υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην καρτέλα Πληροφορίες εταιρείας.

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Ενσωματωμένα υπολογιστές
Ενιαίοι υπολογιστές πινάκων (SBCs)
Διασύνδεση τμημάτων
Αξεσουάρ
Ανάπτυξη διοικητικών συμβουλίων, εξαρτήσεις, προγρ
Λογισμικό, υπηρεσίες
Κιβώτια, περιβλήματα, ράφια
Καρτελοθήκες
Κάρτας Rack αξεσουάρ