Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
Virtium Technology Inc.
Virtium Technology Inc.

Virtium Technology Inc.

Virtium Technology Inc.
Αίτηση φόρμας προσφοράς
Ταξινόμηση
7
Προϊόντα
1,437
Αυξήσουν
151

Περιγραφή

- Το Virtium είναι ένας παροχέας ολοκληρωμένων SSD και βιομηχανικών προϊόντων μνήμης που βασίζονται σε λύσεις. Οι ΚΑΕ εμπιστεύονται τη δικτύωση, τις επικοινωνίες, τη βιομηχανία, την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, τις μεταφορές, τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του συστήματος παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων. Η Virtium υπερέχει τόσο στις λύσεις πρώτης διάθεσης στην αγορά όσο και στην αξεπέραστη συνέχεια της υποστήριξης για προϊόντα παλαιού τύπου που ικανοποιούν τις απαιτήσεις απόδοσης, φόρτου εργασίας και ανάπτυξης προϊόντων των πελατών της. Το Virtium είναι γνωστό ως καινοτόμος τεχνολογία αποθήκευσης και μνήμης.
Το Virtium είναι η κινητήρια δύναμη στη συνεχή προώθηση ενσωματωμένων μονάδων SSD και μονάδων μνήμης που προσφέρουν τις δυνατότητες, τον παράγοντα μορφής, την εκτεταμένη θερμοκρασία, την ανθεκτικότητα και τις βελτιώσεις διαμόρφωσης που βοηθούν τους ΚΑΕ να ανταγωνίζονται με επιτυχία. Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως είναι οι πελάτες της Virtium που είναι μακρόχρονοι και περιλαμβάνουν τις εταιρείες Alcatel-Lucent, Boeing, DRS Technologies, Emerson, Freescale, General Dynamics, General Electric, IBM, Intel και Radisys.
Virtium έχει σε βάθος γνώση των ενσωματωμένων συστημάτων OEMs & rsquo; ανάγκες για συνεκτικότητα προϊόντος, υψηλή αξιοπιστία, μακροπρόθεσμη προσφορά και καινοτομία προϊόντων. Προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αποθήκευσης και μνήμης, η Virtium είναι από τις πρώτες που παρέχουν λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας, υποστηρίζοντας παράλληλα μερικούς από τους μεγαλύτερους κύκλους ζωής του προϊόντος στη βιομηχανία. Χρησιμοποιώντας μια συνεργατική υποστήριξη πωλήσεων και μια διαδικασία σχεδιασμού, η Virtium γίνεται πραγματικός συνεργάτης με τους πελάτες της ανταποκρινόμενος σε ειδικές απαιτήσεις όπως η εκτεταμένη θερμοκρασία ή οι ειδικές δοκιμές που δεν μπορούν να προσφέρουν οι κατασκευαστές που εστιάζουν στην ενσωματωμένη αγορά.
Με έδρα τη Νότια Καλιφόρνια, η Virtium είναι μια ιδιωτική, οικονομικά σταθερή εταιρεία τεχνολογίας με αποδεδειγμένη κερδοφορία σε κάθε τρίμηνο για τα τελευταία έξι χρόνια και κατατάχθηκε από την Inc Magazine ως μια από τις κορυφαίες 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές εταιρείες. Οι εγκαταστάσεις του Virtium παγκοσμίως είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ποιότητας ISO 9001 και AS9100 και η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι η υποδομή της εταιρείας είναι βελτιστοποιημένη ώστε να παρέχει στους πελάτες τις λύσεις υψηλότερης αξίας της βιομηχανίας που απομονώνουν τους ΚΑΕ από τις προκλήσεις της συνέπειας των προϊόντων και των προσόντων των καταναλωτών.
Σε έναν κόσμο γεμάτο από προμηθευτές βασικών προϊόντων, ο Virtium ξεχωρίζει παρέχοντας ένα συνδυασμό προϊόντων υψηλής ποιότητας, ενσωματωμένων προϊόντων, τεχνικής υποστήριξης και μεγαλύτερου κύκλου ζωής των προϊόντων της βιομηχανίας.

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Τροφοδοτικά - Διοικητικό Συμβούλιο Mount
DC συνεχές ρεύμα μετατροπείς
Αξεσουάρ
Ηλεκτρικού ρεύματος - εξωτερικές/εσωτερικές (Off-B
DC συνεχές ρεύμα μετατροπείς
AC DC μετατροπείς
Κάρτες μνήμης, μονάδες
Οι μονάδες Flash USB
Μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD)
Κάρτες μνήμης