Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Ποιότητα

Ποιότητα

Εξετάζουμε διεξοδικά την πιστοποίηση των προμηθευτών, για να ελέγξουμε την ποιότητα από την αρχή. Έχουμε τη δική μας ομάδα QC, μπορούμε να παρακολουθούμε και να ελέγξουμε την ποιότητα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της εισερχόμενης, της αποθήκευσης και της παράδοσης. Όλα τα ανταλλακτικά πριν από την αποστολή θα περάσουν το τμήμα QC μας, προσφέρουμε εγγύηση 1 έτους για όλα τα ανταλλακτικά που προσφέραμε.

Οι δοκιμές μας περιλαμβάνουν:

Οπτική επιθεώρηση

Χρήση στερεοσκοπικού μικροσκοπίου, εμφάνιση συστατικών για ολόπλευρη παρατήρηση 360 °. Το επίκεντρο της κατάστασης παρατήρησης περιλαμβάνει τη συσκευασία προϊόντων. τύπος μάρκας, ημερομηνία, παρτίδα; κατάσταση εκτύπωσης και συσκευασίας · διάταξη πείρου, συμπαγής με την επένδυση της θήκης και ούτω καθεξής.
Η οπτική επιθεώρηση μπορεί γρήγορα να κατανοήσει την απαίτηση να πληρούνται οι εξωτερικές απαιτήσεις των αρχικών κατασκευαστών μάρκας, τα αντιστατικά και τα πρότυπα υγρασίας, και εάν χρησιμοποιούνται ή έχουν ανακαινιστεί.

Δοκιμή λειτουργιών

Όλες οι λειτουργίες και οι παράμετροι που δοκιμάστηκαν, αναφέρονται ως δοκιμή πλήρους λειτουργίας, σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές, τις σημειώσεις εφαρμογής ή τον ιστότοπο εφαρμογής πελάτη, την πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών που δοκιμάστηκαν, συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων DC της δοκιμής, αλλά δεν περιλαμβάνει τη λειτουργία παραμέτρων AC ανάλυση και επαλήθευση μέρος της μη χύμα δοκιμής τα όρια των παραμέτρων.

Ακτινογραφία

Επιθεώρηση ακτίνων Χ, η διασταύρωση των εξαρτημάτων εντός της ολόπλευρης παρατήρησης 360 °, για τον προσδιορισμό της εσωτερικής δομής των εξαρτημάτων υπό δοκιμή και την κατάσταση σύνδεσης πακέτου, μπορείτε να δείτε ότι ένας μεγάλος αριθμός δειγμάτων είναι τα ίδια ή ένα μείγμα (Mixed-Up) τα προβλήματα προκύπτουν. Επιπλέον έχουν μεταξύ τους τις προδιαγραφές (Δελτίο δεδομένων) παρά να κατανοήσουν την ορθότητα του υπό δοκιμή δείγματος. Η κατάσταση σύνδεσης του πακέτου δοκιμής, για να μάθετε σχετικά με τη συνδεσιμότητα chip και πακέτου μεταξύ των ακίδων είναι φυσιολογική, για να αποκλείσετε το κλειδί και το βραχυκύκλωμα ανοικτού καλωδίου.

Δοκιμή συγκολλησιμότητας

Αυτή δεν είναι μέθοδος ανίχνευσης πλαστών, καθώς η οξείδωση συμβαίνει φυσικά. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τη λειτουργικότητα και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε ζεστά, υγρά κλίματα όπως η Νοτιοανατολική Ασία και οι νότιες πολιτείες της Βόρειας Αμερικής. Το κοινό πρότυπο J-STD-002 καθορίζει τις μεθόδους δοκιμής και τα κριτήρια αποδοχής / απόρριψης για συσκευές οπών, επιφανειακής τοποθέτησης και BGA. Για συσκευές επιφανειακής τοποθέτησης εκτός BGA, χρησιμοποιείται η εμβάπτιση και η δοκιμή κεραμικής πλάκας για συσκευές BGA πρόσφατα ενσωματώθηκε στη σουίτα υπηρεσιών μας. Συσκευές που παραδίδονται σε ακατάλληλη συσκευασία, αποδεκτή συσκευασία αλλά είναι άνω του ενός έτους ή εμφανίζουν μόλυνση στους πείρους συνιστώνται για δοκιμή συγκολλησιμότητας.

Αποσυμπίεση για επαλήθευση κύβων

Μια καταστρεπτική δοκιμή που αφαιρεί το μονωτικό υλικό του εξαρτήματος για να αποκαλύψει τη μήτρα. Η μήτρα στη συνέχεια αναλύεται για σήματα και αρχιτεκτονική για να προσδιοριστεί η ιχνηλασιμότητα και η αυθεντικότητα της συσκευής. Η ισχύς μεγέθυνσης έως και 1.000x είναι απαραίτητη για τον εντοπισμό σημείων μήτρας και επιφανειακών ανωμαλιών.