Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Αποστολή

Πολιτική αποστολής

Μέθοδοι αποστολής

Το Micro-Semiconductor.com προσφέρει διαφορετικά είδη μεθόδων αποστολής: μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κανονίσετε την παράδοση του πακέτου μέσω Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS ή Άλλου τρόπου που προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας υπηρεσία logistic εάν έχετε συνεργαστεί με κάποια συγκεκριμένη παράδοση εταιρεία. Δεχόμαστε επίσης τη μέθοδο αποστολής όπως ζήτησε ο πελάτης.


Κόστος αποστολής:


Χρόνος παράδοσης και προορισμοί

Θα κανονίσουμε την παράδοση εντός 1-2 ημερών από την ημερομηνία της άφιξης όλων των αντικειμένων στην αποθήκη μας.
Οι δασμοί, οι φόροι και τα άλλα τέλη είναι ευθύνη του παραλήπτη, καθώς οι χρεώσεις μας καλύπτουν μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Για να εκτιμήσετε το πιθανό κόστος, επικοινωνήστε με το τελωνείο της χώρας σας.

Εδώ παραδίδεται ο πίνακας χρόνου από την αποθήκη μας στον προορισμό σας για αναφορά.

Ασία Βόρεια Αμερική Ευρώπη μέση Ανατολή νότια Αμερική Αφρική
DHL 2-4 ημέρες 3-4 ημέρες 3-5 ημέρες 3-6 ημέρες 3-5 ημέρες 4-6 ημέρες
FedEx IP 2-4 ημέρες 3-4 ημέρες 4-5 ημέρες 3-6 ημέρες 4-6 ημέρες 4-6 ημέρες


* Οι χρόνοι αποστολής και παράδοσης υπολογίζονται σε εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περίπτωση σημαντικών διακοπών όπως τα Χριστούγεννα, παρακαλούμε επιτρέψτε επιπλέον χρόνο παράδοσης. Κατά τη διάρκεια αυτών των ειδικών περιστάσεων θα σας υπενθυμίσουμε τις πιθανές καθυστερήσεις.
Οι ακόλουθες χώρες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να στείλουμε, λόγω της πολιτικής: Αφγανιστάν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Δημοκρατία της Κυανής Δημοκρατίας του Κονγκό, Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Κοινοπολιτεία της Ερυθραίας, Δημοκρατία του Λιβάνου, Δημοκρατία της Λιβερίας, Λαϊκή Δημοκρατία της Σομαλίας, Δημοκρατία του Σουδάν.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@Micro-Semiconductors.hk