Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Κάρτα Γραμμής
WeEn Semiconductors Co., Ltd
WeEn Semiconductors Co., Ltd

WeEn Semiconductors Co., Ltd

WeEn Semiconductors Co., Ltd, WeEn Semiconductors, WeEn Semiconductors Co., Ltd
Αίτηση φόρμας προσφοράς
Ταξινόμηση
6
Προϊόντα
873
Αυξήσουν
173

Περιγραφή

- Η WeEn Semiconductors Co., Ltd, είναι η παγκόσμια κοινοπραξία μεταξύ της NXP Semiconductors N.V. και της Beijing JianGuang Asset Management Co. Ltd (JAC Capital). Η WeEn Semiconductors εγκαινιάστηκε επίσημα στις 19 Ιανουαρίου 2016 με το κέντρο επιχειρήσεων και επιχειρήσεων που βρίσκεται στη Σαγκάη της Κίνας. WeEn Semiconductors είναι εγγεγραμμένη στην πόλη Nanchang που είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Jiangxi, Κίνα. Διαθέτει πλήρως θυγατρικές και υποκαταστήματα στην πόλη Jilin για διπολική παραγωγή, στη Σαγκάη και το Ηνωμένο Βασίλειο για έρευνα και ανάπτυξη και υποστήριξη παραγωγής, στο Χονγκ Κονγκ για δραστηριότητες πωλήσεων και σε πολλές άλλες χώρες για πωλήσεις και υπηρεσίες πελατών, αντίστοιχα.
Ως βασικός παράγοντας στη βιομηχανία ημιαγωγών, η WeEn συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία διπολικής ενέργειας και την ισχυρή πηγή της JAC Capital στην κινεζική μεταποιητική βιομηχανία και τα κανάλια διανομής, εστιάζοντας στην ανάπτυξη ενός πλήρους χαρτοφυλακίου κορυφαίων προϊόντων διπολικής ισχύος συμπεριλαμβανομένων των ελεγχόμενων ανορθωτών πυριτίου, διαδρών ισχύος, τρανζίστορ υψηλής τάσης, καρβιδίου του πυριτίου, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στις αγορές αυτοκινήτων, τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, έξυπνων οικιακών συσκευών, φωτισμού και διαχείρισης ενέργειας. Στόχος είναι να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν υψηλότερη αποδοτικότητα από πλευράς κόστους και αποδοτικότητας παραγωγής και να συμβάλει στην ανάπτυξη της Κίνας και της παγκόσμιας ευφυούς κατασκευής.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων NXP Bi-Polar Division (Δίοδοι, Θυρίστορες & Τρανζίστορ) μεταφέρθηκε στην WeEn Semiconductors (19 Ιανουαρίου 2017).

Βιομηχανικά νέα

κατηγορία προιόντος

Προϊόντα διακριτών ημιαγωγών
Τρανζίστορ - τρανζίστορ, MOSFETs - πίνακες
Τρανζίστορ - διπολική (BJT) - ενιαία
Θυρίστορ - θυρίστορ αμφίδρομης διέλευσης
Θυρίστορ - SCRs
Δίοδοι - ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ - Single
Δίοδοι - ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ - πίνακες