Επιλέξτε τη χώρα ή την περιοχή σας.

Σπίτι
Νέα
HV DC από ξηρά, αέρα και θάλασσα

HV DC από ξηρά, αέρα και θάλασσα

2020-11-19

Τα τροφοδοτικά υψηλής τάσης 3kW (HV) DC προσφέρουν είσοδο 90 έως 264Vac και μια επιλογή ρυθμιζόμενων, μονών εξόδων (150, 200, 250, 300 και 400Vdc). Μια βοηθητική έξοδος είναι επιλέξιμη από + 5V / 0,5A ή + 9V / 0,3A.

Οι μετατροπείς AC-DC διατίθενται σε πλήρως κλειστές θήκες, με ενσωματωμένους ανεμιστήρες για λειτουργία ψύξης και έχουν μόλις 28mm x 170mm x 64mm, για χρήση σε εφαρμογές περιορισμένου χώρου.

Τα μοντέλα της σειράς έχουν ενσωματωμένο πλεονασμό και εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας περιβάλλοντος από 20 έως + 60 ° C. Υπάρχουν επίσης εγώ2Διεπαφές επικοινωνίας C και RS485, αναλογικός έλεγχος και προγραμματιζόμενη έξοδος / ρεύμα (από 0 έως 105%). Η τάση εξόδου και το όριο ρεύματος μπορούν να ελεγχθούν μέσω ποτενσιόμετρου με θήκη, τάσης ελέγχου 0 - 5V ή μέσω I2Προγραμματισμός Γ. Το εγώ2Οι εντολές C μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για την ανάκριση όσο και για τον προγραμματισμό της τροφοδοσίας σε πραγματικό χρόνο. Οι μετατροπείς AC-DC διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο ενεργό PFC και μια ενσωματωμένη δίοδο Oring.


Η ικανότητα ανάγνωσης τιμών, όπως τάση εξόδου, τρέχουσα και εσωτερική θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο, καθώς και παρακολούθηση συναγερμών για αστοχία ανεμιστήρα, υπερβολική τάση και υψηλές θερμοκρασίες, καθιστούν τα τροφοδοτικά κατάλληλα για συστήματα ζωντανής ανατροφοδότησης σε ιατρικά, rel και άλλες εφαρμογές όπου η αξιοπιστία είναι κρίσιμη αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος, συμβουλεύει την εταιρεία. Εκτός από τα υποθαλάσσια ηλεκτροφόρα καλώδια, τα προσδεδεμένα αεροσκάφη και την ιατρική απεικόνιση, τα αναλώσιμα είναι επίσης κατάλληλα για φόρτιση μπαταριών οχημάτων, αυτοματισμού εργοστασίων και δοκιμών και μετρήσεων εκτός του χώρου.

Τα αξιόπιστα τροφοδοτικά είναι πιστοποιημένα με EN / UL62368-1, για ασφάλεια εξοπλισμού πληροφοριών, επικοινωνιών και τεχνολογίας A / V και EN55032, για EMC.

Όλα τα μοντέλα της σειράς AEK 3000 HV καλύπτονται από τριετή εγγύηση.

Καυτές πληροφορίες

Διακόπτης 2: 1 MIPI για 2x δεδομένα + 1x ρολόι D-PHY ή 2x C-PHY
Ονομάζεται PI3WVR628, είναι ένας εξαναλικός μονοπολικός δι...
Η διαστημική διοίκηση RAF θα δημιουργηθεί, ξεκινώντας στη Σκωτία
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη δαπάνη των 24,1 δισ. Λιρών, ...
Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο: βύσμα βήματος 60Α 8,5 mm
Αυτό σημαίνει ότι εφαρμογές όπως η φόρτιση της μπαταρί...
HV DC από ξηρά, αέρα και θάλασσα
Τα τροφοδοτικά υψηλής τάσης 3kW (HV) DC προσφέρουν είσοδο 90...
300mA LDO χαμηλού θορύβου είναι 1 x 1 mm
Υπάρχουν 32 προϊόντα στη σειρά TCR3RM, όπως θα είναι γνωστό...